Dagens haff

Olivia Blomqvist-Nimbratt
Olivia är en snäll och gullig cheyy som bloggar (klicka på bilden för att komma till hennes blogg) hon är 13 om ca en månad och Hon är singel och haffbar ;) haffa haffa haffa!
Ted Nyman



Ted är en söt kille som jag tror är singel och haffbar? haffa haffa haffa ;) (klicka på bilden för att komma till hans facebook)


Dagens...

Japp tänkte att jag ska börja med Dagens hiss eller diss och dagens haff :) börjar med de imorgon tänkte jag ;) men jag kollar just nu på Big Brother (såklart) men asså jag håller på att somna satt aa.... gonatt <33
...bjuder...!

Matte-nationella sucks!.. Fml!..

Ja vi har då haft Matte-nationella imorse de var så lätt, men ändå så jobbigt blöööö vad tråkigt jag vart klar nästan innan alla andra och man var tvungen att sitta kvar till tio över 9! Fml.. blev klar halv 9! ååh vad långsamt de gick. Jag kommer snart lägga upp en bild på vad jag gjorde under tiden jag väntade ;)
Under tiden så får ni en bild på min söta häst <3
Älskar dej Mirada!<3

Nu börjar jag blogga igen :D

Hej alla stalkers <3 nej jag driver men hej jag ska börja blogga igen har jag lovat mej själv... och Olivia såklart.. ååh hon kommer vara på mej om jag glömmer att skriva ngn dag.. usch.. nej fy vilket dåligt väder de blev på eftermiddagen! Imorgon har vi matte-nattionella på morgonen och sen efter skolan så ska jag rida på min ääälskling <33
Nu kommer en del bilder!<3
dom är från i vintras ;)<3
Hästen är min, Halsbandet "friends" är mitt och halsbandet "best" är Ellens!<3
Jaja godnatt nu ska jag kolla på Big Brother!<3

RSS 2.0